SUNDHED

CEWOOD Acoustic paneler opnår NaturePlus-certifikatet

CEWOOD's akustiske paneler til beklædning af lofter og vægge overholder alle de seneste krav. De er 100 % af naturlig oprindelse. Takket været panelernes hovedingredienser, høvlspåner og vores særlige produktionsteknologi, har de træets typiske egenskaber. Derfor kan panelerne garantere et godt mikroindeklima, hvor fugtigheden og temperaturen holdes konstant, samtidig med at akustikken i rummet forbedres væsentligt. Kvaliteten af CEWOOD's paneler og deres overholdelse af høje krav til miljø, sundhed og sikkerhed bekræftes af det faktum, at de har modtaget det velkendte internationale NaturePlus-certifikat.

NaturePlus er en internationalt anerkendt certificering for byggematerialers bæredygtighed og deres overholdelse af krav til sundhed, miljøbeskyttelse og funktionalitet. Kvalitetsstemplet NaturePlus viser producentens forståelse af sundhed, miljøvenlig produktion og beskyttelse af naturressourcer.

Panelerne anbefales af Letlands astma- og allergiforening

Et dårligt indeklima øger de risici, der følger med astma og allergirelaterede lidelser. For personer, der har disse lidelser, er lige så vigtigt, at de lokaler, hvor de tilbringer det meste af deres tid, ikke indeholder allergener og udgør et sikkert miljø. For at sikre dette er vigtigt med et korrekt valg af indretningselementer (ingen tæpper eller gardiner) og beklædningsmaterialer. Beklædningsmaterialerne skal være af naturlig oprindelse uden skadelige dampe eller unødvendige kemiske ingredienser.
CEWOOD's paneler anbefales af Letlands astma- og allergiforening